Alimpijevića iznerviralo pitanje novinara, trener Zvezde mu je odbrusio

Zvezda je izgubila i Zvezda je u nokdaunu pred četvrti meč serije finala sa Budućnošću, ali predaja je zabranjena reč u vokabularu igrača šampiona.

Trener crveno-belih Dušan Alimpijević poručio je posle drame i poraza u “Morači” da će ekipa uraditi sve da seriju vrati u Beograd na “majstoricu”.

Prevashodno, Alimpijević je pohvalio ambijent u kom je odigran meč.

– Svaki sportista uživa u ovakvoj atmosferi, navijačima svaka čast, nosili su svoj tim. Međutim, nije atmosfera presudila. Sutra je novi dan, uradićemo sve da dobijemo meč i da na najteži mogući način dođemo do majstorice – kazao je Alimpijević, koji je upitan za suđenje, na šta je samo kratko rekao:

Preporučujemo FB stranice - geopolitika i najnovije vesti:

– Imam svoje mišljenje i kazaću ga nakon sezone.

Jedan meč je ostao Zvezdi da se “čupa” iz neprijatne situacije. Subota je “dan D” za trostrukog uzastopnog šampiona ABA lige.

– Pokazali smo nekoliko puta da možemo da nađemo put, uradićemo to i sutra i verujem da ćemo doći do meča odluke u Beogradu.

Šta je presudilo?

– Sve su utakmice na jednu loptu, da ne ulazim u detalje. Mi moramo da uradimo pravu stvar za sutra – da preguramo ovu noć na najbolji mogući način i uđemo spremni da vratimo seriju u Beograd.

Na pitanje da li je Budućnost sada u psihološkoj prednosti, Alimpijević je rekao:

– Zavisi kako gledate, da li je čaša do pola puna ili prazna. Oni su već viđeni pobednici, a mi se grčevito borimo za peti meč. Videćemo ko će da se izbori sa tim – rekao je trener Zvezde, koga je pitanje novinara iz Subotice “da li ste svesni toga da svi žele da se prekine dominacija Zvezde u ABA ligi izbacilo iz takta”, pa je odreagovao burnije.

– Vi u Subotici mislite da svi više vole da Budućnost osvoji od Zvezde? Ja sam radio u Spartaku iz Subotice. Da li si ti svestan iz koje zemlje dolaziš? Ovo nije pitanje života i smrti – rekao je Alimpijević.

Izvor: Telegraf