Moćan srpski političar ostao bez fotelje gradonačelnika zbog seksa!

Internet gori od pornografije političara, a jednom od njih je zbog kompromitujućih snimaka izmakla kandidatura za gradonačelnika Beograda!

Kada novac i moć udare u glavu, mnogi političari ne znaju kada je dosta, pa se upletu u malverzacije i seksualne afere, a jednog je takvo ponašanje koštalo funkcije.

Mračna strana interneta

Da biste pristupili dark vebu, potrebno je da instalirate „tor“, kao jedan od anonimnih pretraživača, ističe Marjanović i objašnjava sa čime se možete susresti na toj mreži:

Preporučujemo FB stranice - geopolitika i najnovije vesti:

– Dark veb je skup dostupnih, ali anonimnih veb stranica koje postoje unutar dip veba. Na takvim mestima se uglavnom obavljaju kriminalne aktivnosti, poput prodaje droge, terorizma, pedofilije…

Milan Marjanović, savetnik za informacionu bezbednost i predsednik organizacije „Digitalna Srbija“, otkrio je za „Alo!“ da su ga zvali bliski saradnici moćnog srpskog političar da sa interneta ukloni snimke koji dovode u pitanje ugled tog funkcionera.

– Radi se o nekoliko video-zapisa koji su se pojavili na dark vebu i koji su političara, koji je u javnosti poznat kao uzoran suprug i otac troje dece, stavili u kompromitujući položaj i lišili ga učešća u trci za gradonačelnika Beograda. Na jednom od snimaka koji su procurili taj funkcioner je uhvaćen kako prima mito, dok je na drugom snimku u seks-akciji sa bliskim saradnikom i dve devojke – započeo je Marjanović priču za naš list, a zatim precizirao:

– Političar o kom je reč trebalo je da bude jedan od potencijalnih kandidata koji bi vodili prestonicu, međutim, u krugu njegovih saradnika pojavila se sumnja da je „nešto“ proneverio, ili da je uzeo novac koji je u direktnoj vezi sa projektom koji sprovodi grad Beograd – nisu bili sigurni. Ubrzo se ispostavilo da su sumnje osnovane, a kolege funkcionera došle su u posed snimka na kojem se jasno vidi da je taj moćnik uzeo novac koji nije trebalo da mu pripadne – objasnio je Marjanović.

Kako tvrdi naš sagovornik, nakon kompromitujućeg video-materijala, ponašanje političara bilo je pod lupom saradnika, s toga su na dark vebu ubrzo otkrili skandalozan snimak seksa, zbog čega nisu mogli da dozvole da bude nosilac liste za stranku koja je svima dobro poznata.

– Političar je sa dve devojke od dvadesetak godina i sa bliskim saradnikom koji mu je i prijatelj snimljen u luksuznom odmaralištu na Zlatiboru. Opuštena atmosfera, polivanje šampanjcem, seksualna akcija koja je potrajala, viski… Svega je tu bilo, od orala do anala, prave bahanalije. Toliko je sve tu degutantno.

Međutim, ključno pitanje je ko je tu ostavio telefon i sve zabeležio. Nemoguće je da je kamera slučajno ostala uključena – zaključio je naš sagovornik i dodao da nije prihvatio da ukloni snimke sa veba, ali da je sajt na kojem su se nalazili ubrzo oboren.

Marjanović je objasnio da su prostranstva dark veb za mnoge kod nas još nepoznanica, inače bi predstavnici protivničkih stranaka takav peh, da su znali za njega, u kampanji sigurno iskoristili.

Izvor: Alo.rs