Connect with us

Društvo

TRB na Sajmu naoružanja i vojne opreme u Beogradu

Kompanija Tehnički remont Bratunac /TRB/ predstaviće svoje proizvode na jubilarnom, 10. Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme „Partner 2021“ u Beogradu od 11. do 14. oktobra .

Na sajmu će učestvovati brojni renomirani proizvođači naoružanja i vojne opreme iz regiona i svijeta, a TRB će predstaviti multifunkcionalno oklopno vozilo „Despot“, poluautomatski pištolj „RS 9 Vampir“, upaljače za vojnu namjenu, kao i niz usluga koje pružamo.

Atraktivnim prezentacijama, vrhunski dizajniranim izložbenim prostorom, ali prije svega kvalitetnim, usavršenim proizvodima potvrdićemo konstantno prisustvo na svim značajnim izložbama naoružanja i vojne opreme, stvarajući mogućnost za nove poslovne kontakte i saradnju.

Iza nas je IDEX u Abu Dabiju, krajem novembra nas očekuje EDEX u Kairu, a sajam u Beogradu idealna je prilika da naše proizvode osim poslovnih partnera i državnih vojnih delegacija, pogledaju i građani iz Republike Srpske, BiH, Srbije i regiona.

Pozivamo sve zainteresovane da u Hali 4 posjete štand TRB-a 4013 posljednjeg sajamskog dana, 14, oktobra, koji će biti otvoren za građanstvo, da razgledaju “Despota”, “Vampira”, fotografišu se i iz prve ruke saznaju sve o karakteristikama naših proizvoda i usluga koje pružamo.

Deseti sajam naoružanja i vojne opreme „Partner“ biće održan u halama 1 i 4 i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, na površini od oko 26.000 kvadratnih metara izložbenog prostora.

Izvor: Kosmopol.rs

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prešla ili nije prešla, ostaće zauvek misterija! Jedno je sigurno: Mitrovićevo skidanje lopte sa gol linije ući će u legendu

Sport

BALATON: Ljubomora u vezi može biti simpatična

Kolumna

BALATON: Kako sam shvatila suštinu života

Kolumna

POSEBNA: Djevojka koja se razumije sa životinjama

Društvo

“Delije” Modriča paketićima obradovali djecu koja žive u teškim uslovima

Sport

Kako osobe koje se bave društvenim mrežama mogu kreirati javno mnjenje

Društvo

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!