Connect with us

Društvo

Slaven Ristić jači od svih laži

Napadi baletana Slobodana Vaskovića uvijek imaju nekoliko zajedničkih imenitelja: izmišljeni su, nemaštoviti, neargumentovani i najbitnije, naručeni. Zato ovaj niskobudžetni izvođač tuđih prljavih radova sada na meti ima Slavena Ristića.

Razlozi su veoma jasni: najmlađa stranka u Republici Srpskoj sa njim kao inicijatorom i pokretačem bilježi ogroman rast i eksponencijalni porast broja članova, pa zato postaje prijetnja, a možda i odlučujući faktor na narednim izborima. Republička stranka Srpske već sada okuplja više od 1.500 članova koji širom Srpske pripremaju odbore.

Ugled, povjerenje uslijed rezultata, dostignuća i čestitost Ristića jesu glavni magnet za birače i oko toga nema dileme, a koliko je magnet jak, vidi se najbolje po tom rastu.

Zato je Vasković uhvatio svoje jadno pero, kako bi pokušao nemoguće, ono čemu su i mnogo veći igrači od njega nedorasli: da ruši Ristićev kredibilitet.

Svi ti napadi ne samo da ne štete Ristiću, već potvrđuju da i u politici radi ozbiljno, doslijedno i kvalitetno. Zato bi Ristić mogao uzviknuti: piši samo Vaskoviću, što više pišeš, više sam vam trn u oku.

Izvor: Slobodaonline.rs

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prešla ili nije prešla, ostaće zauvek misterija! Jedno je sigurno: Mitrovićevo skidanje lopte sa gol linije ući će u legendu

Sport

BALATON: Ljubomora u vezi može biti simpatična

Kolumna

BALATON: Kako sam shvatila suštinu života

Kolumna

POSEBNA: Djevojka koja se razumije sa životinjama

Društvo

“Delije” Modriča paketićima obradovali djecu koja žive u teškim uslovima

Sport

Kako osobe koje se bave društvenim mrežama mogu kreirati javno mnjenje

Društvo

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!