Connect with us

Magazin

NAJZGODNIJA MAMA NA INSTAGRAMU: Savršen izgled, a evo kako je to postigla

Višak kilograma koji ostaje nakon trudnoće za veliki broj žena najveća je noćna mora sa kojom se bore dugo nakon poroda, ne uspjevajući lako da povrate i održe djevojačku liniju.

Ovu misteriju za veliki broj žena uspjela je da riješi Tanja Petković koja je upornim i disciplinovanim radom za kratko vrijeme vratila svoje telo savršenim dimenzijama.

Naime, Tanja je u toku trudnoće dobila 22 kilograma viška, za vrlo kratak period od samo nekoliko mjeseci, ona je balansiranom ishranom i umjerenim treningom od kuće i u teretani vratila svoju normalnu težinu i sada možete vidjeti da izgleda i bolje nego prije trudnoće. Petkovićka, svakodnevno na svom Instagram profilu @glamymommy nesebično dijeli savjete o zdravoj ishrani i treningu, mnoge mame je prate i nalaze korisne savjete za sebe.

Obline od kojih zastaje dah Tanje Petković su dokaz kada se nešto želi i može ostvariti, potrebno je odrediti cilj i svakoga dana raditi na njemu.

Svoje znanje i iskustvo spremna je da podijeli sa drugim ženama, a trenutno radi na realizaciji projekta uz pomoć koga će raditi sa svim ženama koje žele napraviti savršeni spoj žene u 21. vijeku, odličnog izgleda, ostvarene u poslu i zadovoljne porodičnim životom.

Djevojka koja zna kako, željna novih izazova i uspjeha kojih nikada ne nedostaje u poslovima u koje je uključena, žena koju vrijedi pratiti.

Izvor: Kosmopol.rs

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prešla ili nije prešla, ostaće zauvek misterija! Jedno je sigurno: Mitrovićevo skidanje lopte sa gol linije ući će u legendu

Sport

BALATON: Ljubomora u vezi može biti simpatična

Kolumna

BALATON: Kako sam shvatila suštinu života

Kolumna

POSEBNA: Djevojka koja se razumije sa životinjama

Društvo

“Delije” Modriča paketićima obradovali djecu koja žive u teškim uslovima

Sport

RUSI PIJU OVAJ NAPITAK ZIMI I ZATO PUCAJU OD ZDRAVLJA: Sastojci su sjajni i lako se pravi, morate da probate!

Magazin

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!