Connect with us

Kolumna

PANTIĆ (DNS): Zašto je Incko ovo uradio?

Ljudima poput Incka koji na BIH gledaju kao na kolonijalnu teritoriju, a na narod kao povlaštenu raju savršeno odgovara trenutna politička situacija u kojoj su narodi oštro podijeljeni na tri dijela bez šanse za međusobni dijalog, a svaka strana ima svog gospodara života koji je surov i drzak prema narodu kojim vlada, a ponizan i plašljiv prema strancima čija naređenja bezpogovorno slušaju, a za vjerno služenje kada im se zaljuljaju udobne fotelje dobijaju nesebičnu pomoć kakvu je za kraj svog mandata Incko poklonio svojim najboljim partnerima.

Piše: Simeun Pantić (DNS)

Svakom razumnom čovjeku je jasno da su zakonske odredbe o negiranju genocida besmislene i pravno neutemeljene, a samim tim i ne sprovodive u djelo ali pušteno sa jasnim ciljem da se ponovo pusti zla krv među narodima koji su počeli gledati ka zajedničkom boljem sutra i kako riješiti zajedničke probleme što je dovelo do promjena u brojnim opštinama.

Kako bi pokušao spriječiti nastavak promjena i pad s vlasti svojih prijatelja Valentin Incko je napravio potez koji je izazvao lavinu komentara, sklonio pažnju sa životno važnih pitanja i omogućio Miloradu Dodiku da glumeći patriotu pokuša istom retorikom, po ko zna koji put, popravi rejting koji je u vrtoglavom padu.

Pred svoj povratak u zemlju Adolfa Hitlera noseći kofere pune novca zarađenih od građana BIH, Incko nas je natjerao da se zapitamo do kada će nam dolaziti bjelosvjetski ološ koji nas tretira kao nižu vrstu i kada će nas pustiti da živimo živote dostojne ljudi, u miru i bez sukoba?

Izvor: Kosmopol.rs

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prešla ili nije prešla, ostaće zauvek misterija! Jedno je sigurno: Mitrovićevo skidanje lopte sa gol linije ući će u legendu

Sport

BALATON: Ljubomora u vezi može biti simpatična

Kolumna

BALATON: Kako sam shvatila suštinu života

Kolumna

POSEBNA: Djevojka koja se razumije sa životinjama

Društvo

“Delije” Modriča paketićima obradovali djecu koja žive u teškim uslovima

Sport

RUSI PIJU OVAJ NAPITAK ZIMI I ZATO PUCAJU OD ZDRAVLJA: Sastojci su sjajni i lako se pravi, morate da probate!

Magazin

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!