Connect with us

Inspiracija

Poruka koju moraju pročitati sve žene

Ceo život sam patila za tim da pored sebe imam oca, jer sam verovala da će možda on promeniti moj pogled na svet.

Ali bila sam i više nego voljeno dete i imala podršku porodice. Devojke, žene u bezbroj situacija se nose sa neslanim šalama i ružnim komentarima. U većini situacija oni budu od strane drugih žena. Pratio me je loš glas, ali me je to naučilo da se izborim za sebe. Najbitnije je da verujemo u sebe i trudimo se da istrajemo u svemu.

Od žena se danas očekuje da budu nezavisne, da ne ulaze mlade u brakove , da se ne vezuju za partnere dok su mlade , jedni drugima sudimo i pokusavamo da krojimo tudju sudbinu.
Ocekuje se da uvek budu lepo sredjene, obucene…Ali kada obuce ono o cemu se oseca prijatno i izrazi svoje obline prati je bezbroj ruznih komentara i neprijatnih pogleda. Svaka zena je sama po sebi borac posebno u 21. veku trebaju biti spremne na sve zbog svog cilja , ne kazu dzabe zena ,majka ,kraljica .

Pred njom su svakodnevno izazovi sa kojima treba da se suoči, da prođe kroz velike uspone i padove ali treba ustati i nastaviti dalje bez obzira na prepreke ,najteže su borbe koje vodimo same sa sobom zato žene glavu gore sa verom u sebe sve se prepreke lakše prebrode, samo napred bez okretanja u prošlost, isto kao što znamo da osudimo jedne drugu, moramo da znamo da jedne drugima budemo podrška.

Piše: Aleksandra Balaton

Izvor: Slobodaonline.rs

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prešla ili nije prešla, ostaće zauvek misterija! Jedno je sigurno: Mitrovićevo skidanje lopte sa gol linije ući će u legendu

Sport

BALATON: Ljubomora u vezi može biti simpatična

Kolumna

BALATON: Kako sam shvatila suštinu života

Kolumna

POSEBNA: Djevojka koja se razumije sa životinjama

Društvo

“Delije” Modriča paketićima obradovali djecu koja žive u teškim uslovima

Sport

RUSI PIJU OVAJ NAPITAK ZIMI I ZATO PUCAJU OD ZDRAVLJA: Sastojci su sjajni i lako se pravi, morate da probate!

Magazin

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!