Connect with us

Uncategorized

Simeun Pantić: Na laži više ne šutim, DNS će pokazati snagu

Kada nekog možeš pobijediti argumentima – pobijedi ga. Kada ne možeš, izmisli gnusne optužbe i laži, serviraj ih kao istine i riješio si problem. Upravo su se ovom logikom rukovodili u ATV-u kada su napali Simeuna Pantića, predsednika modričkog DNS-a. I upravo je time Pantić dobio najveće priznanje – nisu oni njega napali jer su zabrinuti zbog izmišljenih prljavih dijelova njegove biografije, već jer ga se boje, a ne mogu mu ništa.

Pantić, koji je u tekstu predstavljen kao mješavina Eskobara, El Čapa i Zvicera, nikada nije hapšen u Republici Srpskoj. U akciji ESKORT 2 priveden je na informativni razgovor i odmah pušten, jer nije bio upleten ni u kakve sumnjive radnje.

Sam Pantić pozvao je ministra policije da ga uhapsi ako su optužbe istinite i istakao da će od ATV-a tražiti da objavi demanti gnusnih laži, a u suprotnom će, kako kaže, “ispričati sve što zna o njihovih gazdama i nalogodavcima”.

-Malo ste se prevarili, ovo je moja zemlja koliko je i vaša – kaze Pantić i ističe da je očigledno da se i ovoj tiraniji bliži kraj.

Možete samo da me ubijete, da bi me se rešili. Već sam oprostio mnoge odvratne napade na mene i i porodicu mi, ali ovaj neću – zaključuje Pantić.

Izvor: Kosmopol.rs

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prešla ili nije prešla, ostaće zauvek misterija! Jedno je sigurno: Mitrovićevo skidanje lopte sa gol linije ući će u legendu

Sport

BALATON: Ljubomora u vezi može biti simpatična

Kolumna

BALATON: Kako sam shvatila suštinu života

Kolumna

POSEBNA: Djevojka koja se razumije sa životinjama

Društvo

“Delije” Modriča paketićima obradovali djecu koja žive u teškim uslovima

Sport

RUSI PIJU OVAJ NAPITAK ZIMI I ZATO PUCAJU OD ZDRAVLJA: Sastojci su sjajni i lako se pravi, morate da probate!

Magazin

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!