Connect with us

Društvo

Ovo je momak koji je OŠAMARIO MAKRONA: Policajci mu pretresli kuću, pa se zgrozili

Snimak Emanuela Makrona koji je juče dobio šamar tokom posete departmanu Drome na jugoistoku Francuske obišao je društvene mreže i postao glavna tema svetskih medija.

Već određeno vreme tinja nezadovoljstvo u Francuskoj zbog politike Emanuela Makrona, pre svega tokom korona krize. Ipak, niko nije očekivao da će se zamerke pretvoriti u fizički napad.

Policija je otkrila identitet mladića koji je ošamario Emanuela Makrona. U pitanju je dvadesetosmogodišnji Damijen Tarel, koji je prvo uzviknuo francusku monarhističku parolu, pa uz povik “Dole Makronia” udario francuskog predsednika po obrazu.

Francuska policija je pretresla Tarelovu kuću, u kojoj živi sa majkom, gde su pronašli oružje, sovjetsku zastavu, primerak Hitlerovog manifesta “Moja borba”, romane fantastike, japanske mange i ratne igrice.

Damijen Tarel je, sudeći po fotografijama sa njegovog instagram profila, zaljubljenik u srednjevekovnu istoriju, i često učestvuje u simulacijama viteških borbi, sa ratnim oklopom na sebi.

Odmah po incidentu, policijski izvori su Tarela nazvali “anarhistom” ali detektivi koji rade na slučaju smatraju da je on “ideološka papazjanija”, preneli su lokalni mediji pozivajući se na izvore bliske istrazi.

Čovek koji je “pomalo izgubljen, pomalo čudak i pomalo gejmer”.

Lokalni mediji prenose da su obojica momaka marginalni članovi društva bez posla i prijatelja. Tarel je pratio i levičarske i desničarske JuTjub kanale, kao i emisije o mangama i istorijskim bitkama.

Izvor: Objektiv.rs

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top Vesti

Vučić napadnut na samitu Brdo Brioni

Politika

Dodikovi jači od korone, obrnuli milione uprkos pandemiji

Politika

U CRNOJ GORI POLITIČKI RAT BUKTI: Krivokapić zapretio i “ućutkao” Đukanovića

Politika

Prešla ili nije prešla, ostaće zauvek misterija! Jedno je sigurno: Mitrovićevo skidanje lopte sa gol linije ući će u legendu

Sport

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!

Copyright © 2018 Jawn Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!