Connect with us

Politika

NEŠIĆ UNIŠTIO IZETBEGOVIĆA: Evo šta mu je poručio

Predsjednik DNS Nenad Nešić, je izjavio da je Bakir Izetbegović posljednja osoba na ovom svijetu koja bilo kome može držati lekcije o ratnim zločinima i pozivati Tužilaštvo BiH da procesuira Srbe.

Nismo zaboravili da je Karla del Ponte izjavila da postoji optužnica za ratne zločine protiv njegovog oca Alije Izetbegovića. Prije nego što na druge baci kamenom, Bakir Izetbegović treba da se sjeti Kazana i da je Mušan Topalović Caco produkt njegove familije koja ga je uzdigla u heroja, i da počiva uz njegovog oca. Takođe, treba da se sjeti 150.000 prognanih sarajevskih Srba i brojnih sarajevskih logora za Srbe, rekao je Nešić.

Predsjednik DNS ističe da nisu i nikada neće biti zaboravljeni stravični zločini mudžahedina koje je Alija Izetbegović doveo u BiH.

– Vjerujem, kada je izašao iz trezora, da je Bakir Izetbegović čuo za glavosječe sa Ozrena i iz Vozuće. Zašto ne pozove Tužilaštvo da procesuira i te zločine? Zašto odbacuje svaku osuđujuću presudu Suda BiH za zločine nad srpskim i hrvatskim stanovništvom – upitao je Nešić.

Kao čovjek, dodao je on, ne može da shvati nedostatak empatije za suze srpskih majki zavijenih u crno.

– Bilo bi pristojno da Izetbegović makar ćuti i ne ponižava bol srpskih majki. Suze su iste vjere i meni je žao svakog nevinog ljudskog života – rekao je Nešić.

Izvor: Srpskainfo.com

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top Vesti

Vučić napadnut na samitu Brdo Brioni

Politika

Dodikovi jači od korone, obrnuli milione uprkos pandemiji

Politika

U CRNOJ GORI POLITIČKI RAT BUKTI: Krivokapić zapretio i “ućutkao” Đukanovića

Politika

Prešla ili nije prešla, ostaće zauvek misterija! Jedno je sigurno: Mitrovićevo skidanje lopte sa gol linije ući će u legendu

Sport

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!

Copyright © 2018 Jawn Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!