Connect with us

Društvo

HRKALOVIĆKA GLAVNA NA SLPAVOVIMA: Evo šta se desilo prvoj osobi MUP-a Srbije

Bivša državna sekretarka MUP Srbije Dijana Hrkalović provodi se po beogradskim restoranima iako se za njeno ime vezuju brojne afere, saznaje Republika.

Kako saznajemo, ne samo da Hrkalovićeva uživa u čarima noćnog života u prestonici, već ona i njene prijateljice javno objavljuju fotografije iz provoda.

Tako su na Instagramu objavljene fotografije Hrkalovićeve iz poznatog prestoničkog restorana na beogradskom Ušću, na kojima se vidi kako bivša državna sekretarka zadovoljno smeška i uživa u atmosferi.

Podsetimo, u okviru hapšenja i istrage kriminalnog ganga Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića, jedno od imena koje se pojavljivalo je i ime Dijane Hrkalović.

Između ostalog, ona je označena kao neko ko je iz državnih struktura davao logističku podršku Belivukovom klanu, o čemu je Republika detaljno pisala.

Hrkalovićeva je saslušana u SBPOK početkom marta ove godine, kada je po drugi put odbila da bude saslušana na poligrafu.

Izvor: Republika.rs

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top Vesti

Vučić napadnut na samitu Brdo Brioni

Politika

Dodikovi jači od korone, obrnuli milione uprkos pandemiji

Politika

U CRNOJ GORI POLITIČKI RAT BUKTI: Krivokapić zapretio i “ućutkao” Đukanovića

Politika

Prešla ili nije prešla, ostaće zauvek misterija! Jedno je sigurno: Mitrovićevo skidanje lopte sa gol linije ući će u legendu

Sport

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!

Copyright © 2018 Jawn Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!