Connect with us

Politika

Slede hapšenja još 10 NAPREDNJAKA: Evo koga sve stiže Jovičićeva sudbina

Hapšenja funkcionera SNS, koja neminovno slede, deo su najavljene bespoštedne borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije.

Predsednik beogradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić neće biti prvi i poslednji slučaj iz redova vladajuće Srpske napredne stranke koji će završiti iza rešetaka. Kako za Objektiv navodi Svetozar Vujačić, savetnik ministra policije, najmanje deset naprednjačkih funkcionera, koji su svoju poziciju iskoristili da se masno i basnoslovno obogate, doživeće sudbinu sličnu Jovičićevoj.

‒ Na ovome se radi temeljno i dugo, prate se svi i mogu reći sa žaljenjem da se bar desetak njih iz redova SNS, kao stranke čiji sam jedan od osnivača, mora konačno naći pred licem pravde. Oni kaljaju ugled naše stranke, previše su se oteli kontroli i zdravom razumu. Mi moramo to maligno tkivo da odstranimo, što su u nekoliko navrata najavljivali i predsednik Vučić i ministar Vulin – kaže Vujačić za Objektiv.

On napominje da je hapšenje Aleksandra Jovičića zbog zloupotrebe službenog položaja, a kome je u stanu pronađena suma od 350.000 evra u kešu, samo vrh ledenog brega kojim će se, kako je naveo, očistiti korov u redovima vladajuće stranke.

Izvor: Objektiv

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top Vesti

Vučić napadnut na samitu Brdo Brioni

Politika

Dodikovi jači od korone, obrnuli milione uprkos pandemiji

Politika

U CRNOJ GORI POLITIČKI RAT BUKTI: Krivokapić zapretio i “ućutkao” Đukanovića

Politika

Prešla ili nije prešla, ostaće zauvek misterija! Jedno je sigurno: Mitrovićevo skidanje lopte sa gol linije ući će u legendu

Sport

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!

Copyright © 2018 Jawn Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!