Connect with us

Društvo

PRALE NOVAC, PRENOSILE PORUKE: Evo koje starlete su ljubavnice Velje Nevolje

Nakon hapšenja ove grupe 4. febrauara, utvrđeno je da je nekoliko pripadnica lepšeg pola, na razne načine, kao podrška i paravan učestvovalo u njihovim akcijama.

Važnu ulogu u ozloglašenom kriminalnom klanu Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja imale su i pripadnice lepšeg pola. One se sumnjiče se da su prale novac, prenosile poruke i služila kao paravan u raznim poslovima.

Nakon hapšenja ove grupe 4. febrauara, utvrđeno je da je nekoliko pripadnica lepšeg pola, na razne načine, kao podrška i paravan učestvovalo u njihovim akcijama.

Belivuk i Marko Miljković sumnjiče se da su se godinama krili pod paravanom Partizanove navijačke frakcije “Principi” i činili najmonstruoznije zločine. U okviru velike istrage saslušane su i brojne žene među kojima i starlete Tijana Maksimović, zvana Tijana Ajfon, kao i Milica Živanović – Mimi Oro.

Takođe, saslušana je i Belivukova supruga Bojana, ali navodno u svojstvu građana i ona je nakon toga puštena. Velika prašina podigla se kada se otkrilo i da je M. R. dugogodišnja ljubavnica Velje Nevolje, koja je pod istragom zbog sumnje da je imala krucijalne dokaze ove kriminalne ekipe.

“Istražitelji su od Veljine ljubavnice zaplenili pet telefona, laptop računare i oni su poslati na veštačenje. Sumnja se da nije učestvovala u likvidacijama, ali da je imala veliku ulogu u prikrivanju novčanih tokova i pranju novca” kaže izvor i dodaje da je kod nje među pet telefona pronađen i jedan kriptovani, za tajnu komunikaciju.

Bojana Belivuk

Supruga Veljka Belivuka Bojana navodno je saslušana u svojstvu građanina. Nju je policija zatekla u stanu u kom su živeli s dvoje maloletne dece.

– Supruga ima zakonsko pravo da ne svedoči. Navodno, kada je policija upala u njihov stan, u kom je pronađeno oko 30.000 evra, Bojana Belivuk je vikala na supruga, obraćajući mu se rečima “vidi šta si nam uradio”. Inače, oni su uveliko pravili planove i u vreme hapšenja sređivali novu kuću u koju je uskoro trebalo da se presele – kaže izvor iz istage.Veljina ljubavnica 

Inspektori sumnjaju da je M. R. Belivukova ljubavnica i da je imala značajnu krimalnu ulogu u ovom klanu, a proveravaju i njene bankovne račune koje na svoje ime ima otvorene. Navodno, sumnja se da je Belivuk velike sume novca prebacivao na njeno ime, pokušavajući da sakrije trag i poreklo imovine.

– Izvršen je i pretres stana u kome živi i iz njega su uzeti određeni predmeti, koji su poslati na veštačenje – rekao je ranije izvor i dodao:

– Istražitelji su ostali šokirani kad su ušli u njene telefone. U njima su pronađeni jezivi snimci i fotografije, nekoliko njih na kojima su mrtvi i osakaćeni ljudi za čije se likvidacije sumnjiči Belivukova kriminalna grupa. Osim dokaza zločina, u njenim telefonima pronađeni su i drugi važni dokazi, ali i poruke koje je razmenjivala s Veljkom Belivukom.Tijana Ajfon i Mimi Oro

Tijana Ajfon bila je u vezi s Milovanom Tadićem, zvanim Miks koji je bio i šef Belivukovog obezbeđenja.

– Tijana Maksimović pristala je na saradnju, čak i na poligraf, koji je prošla – podseća izvor. Prema njegovim rečima, istragom je utvrđeno da Tadić i Tijana već duže vremena nisu u vezi, ali da je Tijana ostala u kontaktu sa članovima ove kriminalne grupe.Žena Vlada Georgijeva

Slađana Sekulić, supruga Vlada Georgijeva, koji se ranije zvao Dragan Sekulić, bivši policajac iz Loznice, nakon otkaza pre nekoliko godina upustio se u kriminalnu priču sa Belivukom i ekipom. On je takođe i bivši menadžer Stefana Đurića Raste.

– Grupa je pre nekoliko godina preuzela jedan loznički podrum pića koji je onda, prema dosadašnjim saznanjima predat na vođenje Sekuliću, a on je uskoro, navodno, u posao uveo i suprugu Slađanu koja je takođe među uhapšenima. Podrum je bio paravan za pranje novca, a iz njega su pićem snabdevani i neki ugledni loznički restorani – objašnjava izvor.Bivša Čumetova supruga

Ivana Buha, nekadašnja supruga bivšeg lidera Surčinskog klana i svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta, bila je u vezi sa Borisom Karapandžićem, jednim od uhapšenih saradnika Veljka Belivuka. Poznat kao jedan od huligana koji je sa Veljinom ekipom upao u klub “Komitet” u Beton Hali pre dve godine kada su polupali ceo klub, pretukli obezbeđenje i goste kluba.

O vezi Ivane Buhe i Karapandžića svedoče i fotografije sa društvenim mreža. Bivša Čumetova supruga se fotografisala u majici Partizanove navijačke grupe “Principi”.

– Da li je Ivana dok je bila sa njim u vezi imala saznanja da se njen dragi krije iza najgnusnijih zločina za sada nije poznato – zaključuje izvor iz istrage.

Izvor: Kurir

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top Vesti

Vučić napadnut na samitu Brdo Brioni

Politika

Dodikovi jači od korone, obrnuli milione uprkos pandemiji

Politika

U CRNOJ GORI POLITIČKI RAT BUKTI: Krivokapić zapretio i “ućutkao” Đukanovića

Politika

Prešla ili nije prešla, ostaće zauvek misterija! Jedno je sigurno: Mitrovićevo skidanje lopte sa gol linije ući će u legendu

Sport

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!

Copyright © 2018 Jawn Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!