Connect with us

Politika

SARAJEVSKA HAJKA NA NEŠIĆA: Kako će se završiti?

U više javnih nastupa u federalnim medijima Nenad Nešić je iznijeo svoj stav, ali i stav ogromne većine Srba u Republici Srpskoj koji BiH ne smatraju svojom zemljom zbog čega je naišao na gnev sarajevske čaršije koja se ne može pomiriti sa stavom koji nije po njihovom i ono što ih je posebno razbijesnilo, nije spreman da od svog stava odustane ni kada je u Sarajevu.

Ipak, nikada se nije desilo kao do poslednjeg nastupa na sarajevskom ogranku N1 nije se desila hajka na jednog srpskog političara. Naime, Nešić je na pitanje voditeljke da li sada BiH smatra svojom zemljom odgovorio da svoje stavove ne mijenja i da je za njega Republika Srpska zemlja i da živi za dan kada će imati njeno državljanstvo.

Ovakav stav i iznošenje sopstvenog mišljenja bilo je dovoljno da krene lavina komentara na portalima federalnih medija, a samo na Facebook stranici N1 za manje od dvadesetčetiri sata pojavilo se više od tri hiljade uvredljivih i prijetećih komentara Nešiću u kojima mu se prijeti iseljavanjem.

Danima nakon ove izjave tenzije se ne smiruju, ostaje pitanje do kada će Srbima osporavati da ne prihvataju nametnute stvari i da se slobodno izjašnjavaju o onome što misle i da slobodno mogu reći sve što žele ne vrijeđajući nikoga.

Izvor: Kosmopol.rs

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top Vesti

Vučić napadnut na samitu Brdo Brioni

Politika

Dodikovi jači od korone, obrnuli milione uprkos pandemiji

Politika

U CRNOJ GORI POLITIČKI RAT BUKTI: Krivokapić zapretio i “ućutkao” Đukanovića

Politika

Prešla ili nije prešla, ostaće zauvek misterija! Jedno je sigurno: Mitrovićevo skidanje lopte sa gol linije ući će u legendu

Sport

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!

Copyright © 2018 Jawn Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!