Connect with us

Društvo

POSEBNA: Djevojka koja se razumije sa životinjama

Daleko od civilizacije, sam u prirodi čovjek jedino može osjetiti pravu slobodu, lišen želje za prolaznim materijalnim stvarima, a kada ste pri tome okruženi životinjama vaš je život ispunjen ljubavlju pored koje vam ništa više nije potrebno. Andrea Dervenić, mlada devojka iz Modriče, otkrila je nesebičnu ljubav koju su životinje spremne da pruže svakom ko ih iskreno voli i ko se o njima brine.

Uvijek prva da pomogne i prihvati svaku napuštenu životinju, za razliku od većine, nije ostala ljubav samo na lijepim fotografijama i statusima na društvenim mrežama, već konkretnim djelima koristeći svoje slobodno vrijeme kako bi udomljavala, liječila i tako spašala nemoćne životinje od sigurne smrti.

Skromna i humana mlada osoba, ne voli da priča o svojim aktivnostima, njena djela govore umjesto nje. Životinje imaju prirodno u sebi da prepoznaju ljudsku narav i dušu, a Andrea je jedna od retkih koja bez straha i slobodno može igrati i sa najopasnijim zvjerima, koje prepoznaju njenu dobrotu i nikada je nisu povrijedili.

Dan bez životinja nije moguć kod nje, čovjek osjeti prateći je kao da se razumije sa životinjama i da sa njima ima zajednički jezik kojim se uspijeva mnogo bolje sporazumiti nego mi, obični ljudi međusobno.

Lijepa priča koja ne smije prestati.

Izvor: Kosmopol.rs

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prešla ili nije prešla, ostaće zauvek misterija! Jedno je sigurno: Mitrovićevo skidanje lopte sa gol linije ući će u legendu

Sport

BALATON: Ljubomora u vezi može biti simpatična

Kolumna

BALATON: Kako sam shvatila suštinu života

Kolumna

“Delije” Modriča paketićima obradovali djecu koja žive u teškim uslovima

Sport

RUSI PIJU OVAJ NAPITAK ZIMI I ZATO PUCAJU OD ZDRAVLJA: Sastojci su sjajni i lako se pravi, morate da probate!

Magazin

Kako osobe koje se bave društvenim mrežama mogu kreirati javno mnjenje

Društvo

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!