Connect with us

Politika

NEŠIĆ DIREKTAN: Savjet ministara mora da padne

Lider DNS-a Nenad Nešić poznat je po svoj oštrom govoru i da je spreman uvijek reći ono što misli. Gostujući na BHRT Nešić je poručio da savjet ministara nije pokazao nikakve rezultate u svom radu i da je vrijeme da padne.

„Ako ima imalo razuma ovaj Savjet ministara mora da padne. Ja kad sam glasao za ovaj Savjet ministara prvenstveno sam se rukovodio onim što sam znao o gospodinu Tegeltiji (Zoran Tegeltija op.a), govori u intervjuu „Jedan“ zastupnik u Zastupničkom domu PSBiH i predsjednik Demokratskog narodnog saveza Nenad Nešić.

Nešić smatra Savjet ministara BiH najodgovornijim zbog nenabavljanja vakcina protiv covida 19. Kaže kako je predsjedavajući Zoran Tegeltija, čim je vidio da ne funkcionira Covax mehanizam, trebao poduzeti mjere.

„Trebao je otići u Beograd da pita Srbiju gdje vi kupujete, kako kupujete, zakonskom regulativom omogućiti da i BiH i njeni entiteti nabave direktno vakcine od proizvođača“, tvrdi Nešić.

Izvor: BHRT / Kosmopol

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top Vesti

Vučić napadnut na samitu Brdo Brioni

Politika

Dodikovi jači od korone, obrnuli milione uprkos pandemiji

Politika

U CRNOJ GORI POLITIČKI RAT BUKTI: Krivokapić zapretio i “ućutkao” Đukanovića

Politika

Prešla ili nije prešla, ostaće zauvek misterija! Jedno je sigurno: Mitrovićevo skidanje lopte sa gol linije ući će u legendu

Sport

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!

Copyright © 2018 Jawn Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!