Connect with us

Politika

Bokan: Rusi su alfa i omega za kosovsko pitanje!

Rat između Izraela i Palestine neće biti rešen mirnim putem, već pobedom jedne od zaraćenih strana smatra Dragoslav Bokan, predsednik Instituta za nacionalnu strategiju. On je tokom emisije „Tema K9“ koja se emituje na jutjub kanalu Helm-kast i novosadskoj teleiviziji „Kanal 9“ rekao da on ima sentiment prema Izrelskoj državi.

Činjenicu da je rat počeo na svetoj zemlji kratko nakon hrišćanskog praznika uskrs, Bokan je prokomentarisao: „ Nijedna ni druga grupa nemaju sa Hristom i vaskrsenjem previše veze, jer su izabrali neke druge puteve duhovnosti. To što oni žive na svetjo zemlji nema previše veze sa onim kako mi obitavamo na svetoj zemlji“ Rekao je i da je to vrsta rata kakvi su vođeni u srednjem veku, kao i da je to razlog zašto na zapadu taj rat niko ne razume. Rekao je i da Palestina svakako može da računa na podršku koalicije zemalja kojima upravlja levica. –To su zemlje koje inače podržavaju pobunjene narode narode bez državnih granica poput Palestine, rekao je Bokan dodavši da će zemlje poput Amerike bit svakako na strani Izraela nezavisno šta se na terenu zaista dešava. Bokan je rekao da će taj rat svakako biti rešen pobedom jedne strane, jer ni Izrael koji ima atomske bombe bogatu i mođnu državu, neće biti u situaciji da zaključi trajni mir.

Palestinci i njihovi saveznici neće prihvatiti mir kakav Izraelu odgovara i to će na kraju biti rešeno pobedom jedne od strana.

Tokom emisije, Bokan je rekao i da su peti oktobar organizovale straneslužbe. „Mi smo mislili da mi rušimo Miloševića jer nama nevalja, a ustvari smo Miloševića rušili jer je to nekom drugom odgovaralo, kazao je Bokan. Ističući da su strane službe organizovale i upravljale petookoktobarskim promenama. On je rekao i da Rusi moraju biti na oprezu jer zapad Putnu takođe sprema peti oktobar.

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top Vesti

Vučić napadnut na samitu Brdo Brioni

Politika

Dodikovi jači od korone, obrnuli milione uprkos pandemiji

Politika

U CRNOJ GORI POLITIČKI RAT BUKTI: Krivokapić zapretio i “ućutkao” Đukanovića

Politika

Prešla ili nije prešla, ostaće zauvek misterija! Jedno je sigurno: Mitrovićevo skidanje lopte sa gol linije ući će u legendu

Sport

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!

Copyright © 2018 Jawn Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!