Connect with us

Magazin

EDITA DOBILA PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Zgranućete se kad vidite šta će joj dati u zamenu ZA NJENO LICE I TELO!

Edita Arandinović dobila je ponudu koja se ne odbija kada je otišla na odmor u Dubai!

Edita je dobila ponudu koja se ne odbija…

Pevačica Edita Arandinović, odmarala je na plaži vrelog Dubaija, kada joj je rišao menadžer hotela i da joj ponudu koja se ne odbija.

Naime, ovaj čovek ponudio je Editi da postane promo-lice njihovog hotela, što je pevačicu načisto zbunilo.

– Edita je prvo mislila da je u pitanju neka šala. Kada joj je prišao menadžer i rekao da bi voleli da bude njihovo promo-lice, uz to da odseda u njihovom hotelu u luksuznom apartmanu, ona se samo smejala i nije shvatala to ozbiljno. Međutim, kada je on predočio da je u pitanju ozbiljna poslovna ponuda, ona mu je objasnila da je ona pevačica i da živi u Srbiji, te da ovde ima karijeru- kako prenosi “Alo!” rekao je izvor blizak pevačici, pa dodao:

https://www.instagram.com/p/COA_2HUhvQX/?utm_source=ig_embed

– To je učinilo da se menadžer joj više zainteresuje, a kada ju je čuo kako peva strane hitove, došao je na ideju da radi kao pevačica u njihovom rizortu. S obzirom na to da u rizortu imaju nekoliko restorana sa živom muzikom, odmah je nadogradio ponudu. Objasnio je da bi imala poseban tretman, te da bi za nju ostavili poseban penthaus u kome bi odsedala, a uz to bi imala i dobru novčanu nadoknadu. Nastupala bi nekoliko dana u nedelji, a u slobodno vreme bi mogla da uživa u svim njihovim sadržajima besplatno. Sve to rezultiralo je da se Edita potpuno zbuni, te nije znala odmah kako da reaguje. U međuvremenu su imali i sastanak i sa jednim od direktora rizorta, te kada je shvatila da su oni ozbiljni u svojoj nameri da je zaposle, Edita je bila u pravom rebusu.

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top Vesti

Vučić napadnut na samitu Brdo Brioni

Politika

Dodikovi jači od korone, obrnuli milione uprkos pandemiji

Politika

U CRNOJ GORI POLITIČKI RAT BUKTI: Krivokapić zapretio i “ućutkao” Đukanovića

Politika

Prešla ili nije prešla, ostaće zauvek misterija! Jedno je sigurno: Mitrovićevo skidanje lopte sa gol linije ući će u legendu

Sport

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!

Copyright © 2018 Jawn Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

Sveže vesti direktno u tvoj inbox!