Uroš Janković: Vidimo Dveri kao koalicionog partnera, podržali bi Obradovića kao kandidata patriotske opozicije

Ukoliko budu raspisani parlamentarni izbori, DSS kao koalicionog partnera zasigurno vidi Dveri, a u tom slučaju su spremni i da podrže Boška Obradovića kao zajedničkog kandidata patriotske opozicije, kaže za “Pobedu” Uroš Janković, visoki funkcioner te stranke.

-Mi imamo našeg kandidata i to je Aleksandar Popović, a što se tiče koalicionog partnera, tu su zasigurno Dveri na prvom mestu i to je naravno u slučaju da se raspišu i parlamentarni izbori. Ako dođe do takvog scenarija, DSS je spreman da sa Dverima otvoreno razgovara o svemo, pa i o zajedničkom kandidatu, ali patriotske opozicije. Svakako je to pitanje na koje ipak Dveri ostaju da daju odgovor, nama je pre svega bitno da sačuvamo našu politiku, jer zbog nje i postojimo – ističe Janković u izjavi za naš portal.

Rampa za DJB

Na pitanje ko to ne spada u patriotsku opoziciju, Janković odgovara:

-Kada kažem “patriotska opozicija”, onda mislim da sam veoma jasan da tu ne vidim one koji su se već kandidovali i one koji su se izjasnili da takve kandiate podržavaju. Dakle, Radulović i Šutanovac su već javno dali podršku Jankoviću i tu se više ne bih zadržavao – izričit je Janković.

Izvor: pobeda-info.com

Objavljeno u POLITIKA
loading...

Ostavi komentar