ШТА СРБИЈА ОЧЕКУЈЕ У НАРЕДНА ДВА ДАНА?! Ево какве ВРЕМЕНСКЕ НЕПРИЛИКЕ су пред нама!

РХМЗС упозорио да ће температуре остати узузетно ниске, али нас уместо снега очекује ледена киша.

У Србији ће сутра ујутро бити веома хладно, до минус 18 степени, а током ноћи између четвртка и петка могућа је киша која ће се ледити на тлу углавном на северу и истоку земље, упозорава Републички хидрометеоролошки завод.

Ујутру ће бити хладно с умереним и јаким мразом. Температура ће ујутро бити од минус 18 до минус девет степени, у планинским пределима и око минус 20, а током дана температура ће бити од минус два до три степена.

Током дана ће у већем делу земље бити мало и умерено облачно, суво време, само ујутро и пре подне на северу ће понегде падати слаб снег. Дуваће слаб до умерен јужни и југозападни ветар.

Током ноћи се у северним крајевима очекује ново наоблачење с кишом која ће се понегде ледити на тлу.

Највиша дневна око три степена

У Београду ће сутра ујутро и пре подне бити облачно са слабим снегом, а поподне мало до умерено облачно, суво и топлије. Ветар ће бити слаб и умерен, јужни и југозападни. Јутарња температура око минус девет, а највиша дневна око три степена.

У петак се у Србији очекује наоблачење с кишом које ће ујутро захватити северне делове земље а током дана прошириће се и на остале крајеве. Киша ће се понегде ледити при тлу, углавном на северу и истоку, а у вишим планинским пределима падаће снег.

Дуваће умерен до јак југоисточни ветар који ће поподне и током ноћи у јужном Банату и доњем Подунављу бити олујнејачине. Увече и током ноћи уз пад температуре суснежица и снег се очекују и у нижим пределима.

У суботу ће бити облачно местимично са снегом. У недељу суво и хладно, а увече на југозападу ново наоблачење са снегом.

Наредних дана се очекује облачно време, местимично са снегом.

Извор: Бета

Објављено у ЗАНИМЉИВОСТИ
loading...

Остави коментар