Milorad Dodik uživo priznao tzv., “Kosovo“! (VIDEO)

Tokom proslave Dana republike Srpske, njen predsednik Milorad Dodik uživo je priznao legitimnost otimanog dela srpske države, Kosovo i Metohiju.

Teško se može reći da je slučajno izrečeno ono što je hiljade ljudi imalo prilike da čuje, kako oni koji su obeležavanju prisustvovali, tako i gledaoci ispred malih ekrana. Dodik je govor čitao, što znači da je svaka reč unapred bila pažljivo birana i pripremljena. Na taj način Dodik je postao prvi srpski političar koji je javno prihvatio otimanje najvažnijeg i najbogatijeg dela srpske zemlje, svrstavši sebe u sam vrh srpskih veleizdajnika.

Naime, obraćajući se prisutnima, na samom početku govora dok je pozdravljao zvanice, Milorad Dodik je na proslavu Dana Republike pozvao „Srbe“ iz šiptarskih kvazi – institucija, a zatim ih je pozdravio kao predstavnike tzv., „Kosova“! Time je Dodik priznao ne samo bespravno otimanje srpske pokrajine kao pravni akt već, posredno, i agresiju NATO pakta kao legalnu opravdavajući žrtve srpskog naroda kao „kolateralnu štetu“, s obzirom na to da je ona za jedini cilj imala otcepljenje Kosova i Metohije.

Progutavši knedlu i sve vreme cupkajući reklo bi se nervozno, Dodik je nakon kraće pauze redom pozdravljanih zvanica, uvrstio i „Uvažene naše drage goste iz Austrije, Francuske, Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Kosova i Crne Gore“… Ovo je izrečeno pri kraju prvog minuta obraćanja, poslušajte.

Dodik je time svesno i otvoreno izdao interese Srpskog naroda a shodno tome i same Republike Srpske, koja kao predmet trgovine ne može opstati ukoliko se secesija KiM privede kraju što, ipak zahvaljujući međunarodnom pravu, još uvek nije slučaj i ne može biti makar predstavnici Srba potpisom dali svoj pristanak. Razlog tome je to što je svaki korak koji je ka tome vodio protivan je pravu, pravdi i zakonu pa je svaki ishod kao takav trajno neodrživ. Sve što su počinili, ukoliki srpski narod to bude želeo, pašće onog trenutka kada bude pala i Amerika, svetska sila koja upravo sprovodi otimanje srpske pokajine.

Izvor: KM novine

 

 

Objavljeno u POLITIKA
loading...

Ostavi komentar