НИЈЕ ГА ЗАБОРАВИЛА: Меланија позвала Србина на бал у Вашингтон

БАЊА ЛУКА – Маринко Умичевић, технички директор фабрике обуће Бема из Бањалуке добио је данас позивницу Меланије Трамп, будуће прве даме САД за хуманитарни бал који ће се одржати 19. јануара, дан пре инаугурације њеног супруга Доналда Трампа.

Умичевић каже да упркос томе што је његов потез када је Меланији Трамп послао два пара ципела из своје фабрике пропраћен на светском нивоу, није био сигуран да ли ће на крају позивницу и добити, преносе Независне новине.

„Био сам оптимистичан, али читав свет се гура на те пријеме и балове. Позив ме обрадовао, као и то да ме госпођа Меланија није заборавила“, каже Умичевић.

Још већа част је, истиче он, чињеница да ће свега двадесетак људи с ових простора бити на балу. Умичевић је позив добио релативно касно, а за то је, како каже, крива организација на коју се Меланија наљутила када је видела спискове.“Ја сам синоћ добио позив од те организације. Рекли су ми да је Меланија дошла и питала шта је са Маринком. Они су јој рекли да су заборавили, након чега се изгаламила на њих“, прича Умичевић.

У овом тренутку највећи проблем представља виза, али и авионске карте за Вашингтон.“Ако успијем добити визу, онда идем и одлично, али ако не успем покушаћу некад да одем ван ових пријема, протокола и свега. Ова садашња администрација је из Демократске странке тако да може и то да буде фактор, ипак сам подржавао супротног кандидата. Не мора да значи, али може“, каже он.

Умичевић каже да ће поразговарати са Милорадом Додиком, председником Републике Српске, да види да ли ће он ићи.“Попричаћу са председником да видим је ли он добио визу и хоће ли ићи, па ако буде ишао можда бих могао и с њим“, говори он.
Да ли је Меланија прошетала „Бемине“ ципелице до овог тренутка Умичевић каже да не зна, али да је важно да је порука коју је послао обишла свет.

„Порука је важна, а то је да очекујемо нову Америку, доста је огња и мача и светског полицајца. Народи од Јужне Америке, преко Блиског истока, па до нас Срба очекују да им сада буде боље. На крају, ако нам неће помоћи – нека нас оставе на миру да живимо, радимо и боримо се, те да не потпаљују стално ватру“, поручио је Умичевић.

Извор: Танјуг

Објављено у ГЛОБАЛНО
loading...

Остави коментар