Традиционални хороскоп Драже Петровића: Шта чека председничке кандидате

ТОМИСЛАВ НИКОЛИЋ

ПОСАО: Према бајчетинском народном календару који делимично личи на кинески, пред нама је година „Изветреле томоваче“. Сем Јупитера, Венере и Сатурна, у вашу прву кућу хоће да уђе бар још њих десет, од којих, срећом, ниједан није планета, али међу њима има неколико астероида. Не плашите се Јупитера, Венере и Сатурна, они кад уђу у кућу неће ту да заседну пет година, него улазе накратко пошто тесно сарађују са астролозима који пишу наталне карте. Али ови остали би да заседну, промене распоред у вашем кабинету, обуку ваш бадемантил, преотму Станиславу Пак, фактички би да вас избаце напоље. Ако вам ипак уђу у кућу, не брините: боравак Меркура у вашем седмом пољу, такорећи оном пољанчету код Бајчетине, отвара могућност да постанете највећи узгајивач Меркура у региону. И почнете да печете ракију „меркуровачу“.

ЛЈУБАВ: Порасло дете, осамосталило се, више се и не јавља, одувек је био висок, али сад је баш порастао. Посебно у својим очима. Одреците га се преко новина. Препоручујемо Недељник, јер ако га се одрекнете па се предомислите, увек можете да кажете: „Онај Лалић све измислио!“

ЗДРАВЛЈЕ: Научите трбушни плес, Арапи га обожавају. Најважније је стицање контроле над појединим групама мишића — кук, стомак, груди, раме — затим основне кретње по сцени, њихово међусобно комбиновање и стварање једне предивне целине. Идеално за вас. Кад већ ништа друго немате под контролом, стекните контролу макар над куком, стомаком, грудима и раменом.

САША ЈАНКОВИЋ

ПОСАО: Размишљате о промени посла. Ваша идеја да плату од 376.650 динара замените платом од 150.000 динара и није баш економична. Зато размишљате да почнете да печете ракију, такозвану „сашовачу“, као додатни приход. Верујте, један се тако обогатио. Устав не забрањује да сваки грађанин може да бира, буде биран и пече ракију истовремено.

ЛЈУБАВ: Добра вест: воли вас најмање сто људи који знају да се потпишу. Лоша вест: не воле вас људи који не знају да потпишу.

ЗДРАВЛЈЕ: Добру кондицију одржавајте тако што ћете сваког дана око 12 сати и 30 минута шетати куче. Ако вас питају: „Зашто усред радног времена шетате куче“, кажите им: „Куче не сме да трпи због посла.“ Предност вашег евентуалног новог радног места јесте што се одмах испред улаза налази Пионирски парк, традиционално састајалиште људи који шетају кучиће у радно време, али ви то можете аргументовано правдати: „Идем мало да протегнем ноге међу народ.“

Цео текст прочитајте у новом броју Недељника

Извор: Недељник

Објављено у СТАВ
loading...

Остави коментар