ОРИЋ МОНСТРУМ: Распорио је трудницу и извадио нерођено дете!

„Он је трудници хтео да отме златну наруквицу коју је носила. Није могао да чека да је скине, па је ножем, почео да јој сече руку у пределу подлактице. У том моменту жена почиње да јауче и пада на земљу, а истовремено јој се откопчава и наруквица коју Орић узима.“

Самир Авдић, бивши припадник 28. дивизије Армије БиХ и члан Сребреничке групе који је осуђен за убиство четворо Срба у Сребреници, још 2008. је Окружном тужилаштву у Бијељини детаљно је описао Орићева зверства у Лозничкој Ријеци:

„Он је трудници хтео да отме златну наруквицу коју је носила. Није могао да чека да је скине, па је ноже, почео да јој сече руку у пределу подлактице. У том моменту жена почиње да јауче и пада на земљу, а истовремено јој се откопчава и наруквица коју Орић узима. На истом месту Орић јој је забио нож у стомак, отприлике на месту где је желудац, а затим га је свукао низ стомак у пределу ногу, расекавши је целу, сулед чега је из ње испало све. Па и кеса, тако бих назвао, у којој се налазило дете у утроби мајке… Жена је јаукала и поминала српска имена, а нико у њу није пуцао да би јој скратио муке. Орић је исту ствар урадио и с једном трудницом у селу Кравице 1993. године, само што није узео никакве драгоцености јер их није имала. У нападу на Факовиће, Орић је жени одсекао прст због златног прстена. Потом је наредио да је убију“, преноси Информер.

Ратни командант муслимана Сребренице Насер Орић је ухапшен 10. јуна по потерници Србије која је швајцарским властима доставила документацију везано за његово изручење.

Србија је потерницу за Орићем расписала 2014, због сумње да је починио кривично дело ратног злочина над српским становништвом у Сребреници 1992. године. Међутим, Орић ће бити изручен Босни и Херцеговини. Одлука о изручењу донета је по скраћеној процедури, у федералној канцеларији за правосуђе Швајцарске.

Извор: Srbijadanas.com

 

Објављено у ИЗДВОЈЕНО, ХРОНИКА
loading...

COMMENTS

  • zemunac

    treba likvidirati Baliju koji je nekad bio u spec. jedinici Srbije i bio kratko u obezbeđenju Miloševića. Jebeš Srbske službe kad se šepuri takav koljač. Pa vučić dao 5mil. eura Srebrenici.

Остави коментар