НА ПОМОЛУ ТРАНСФЕР ГОДИНЕ: ВЕЛИКИ љубимац Делија се враћа у Звезду?

Бивши српски репрезентативац Бошко Јанковић је већ шест месеци без клуба и сада не постоје препреке да се врати на Маракану.

Како се приближио прелазни рок, тако се изнова појављују приче о евентуалном повратку Јанковића у Звезду. Претходних сезона је то било нереално, пошто је био под уговором, али делује да су се коначно стекли услови за тако нешто.

Јанковић је касно раскинуо уговор са Вероном, фактички последњег дана прелазног рока, па није имао могућност да пронађе ангажман, тако да је читаву полусезону без клуба. Наравно, поново су се појавиле спекулације о повратку на Маракану, о чему је и он сам више пута причао да код њега постоји жеља.

Сада је то додатно подгрејао менаџер српског фудбалера, Зоран Ђурић, који је у разговору за Журнал истакао да је и за Бошка и Звезду добро да дође до сарадње.

– И летос сам тако мислио, а такође исада мислим да је за Бошка и Звезду најбоље да се оствари сарадња. Верујем да би помоћ била обострана. Увек има простора за причу, јер је то клуб који воли и где је играо срцем. То је мој лични став. Јанковићу сам менаџер од када је био клинац, сада је зрео човек и има два детета, разумем да му одлуке креирају и породични детаљи, па је на њему да преломи где ће да настави каријеру – изјавио је Ђурић.

Извор: Журнал

Објављено у СПОРТ
loading...

Остави коментар