Зашто су Николић и Трамп спас за човечанство?

Мили боже, чуда великога, кад се роди Доналд Трампе, а за њиме и Николић Тома, на свету се попалише лампе, засја планет к’о школска диплома! Добро, можда је ово превише модерно време да пишемо епске песме, али је зато пригодно да се стиховима прокоментаришу епске изјаве америчког изабраног председника Доналда Трампа и српског председника Томислава Николића.

Од оног старог: „Ко се хвали, тај се квари“, у данашње време очито није остало ништа, али је зато претерано и са: „Сваки Цига свога коња хвали“ – па односна господа с почетка текста хвале сами себе!

Томислав господин Николић, у оквиру кампање да буде изабран за председника и 2017. године, изјавио је: „…не познајем човека који би боље радио овај посао… Нисам нескроман, али је Србији потребан овакав председник“.

Доналд господин Трамп, који би требало да преузме председниковање Сједињеним Америчким државама 20. јануара 2017, био је још фасцинантнији: „Свет је пре моје победе био суморно место без наде“! Вероватно је погрешио – сигурно је хтео уместо „свет“, да каже „универзум“.

Када се саберу ове изјаве, прилично је јасно да је човечанство спасено, а ми Срби дупло…

Извор: Вести

Објављено у ПОЛИТИКА, СТАВ
loading...

Остави коментар