БЕКЕР ШПИЈУНИРА ЂОКОВИЋА: Ево како Немац долази до информација о Нолету

Иако је раскинио сарадњу са Новаком Ђоковићем, Борис Бекер се итекако интересује за каријеру српског тенисера.

Од добро обавештеног извора, Бекер је чуо како Ђоковић све интезивније тренира, што ге је поприлично обрадовало.

Без обзира што више нису у истм тиму, људи из Нолетовог табора без устезања одговарају на сва питања која славни Немац постави у вези Ђоковића.

„Не постоји ни један разлог зашто Новак не би могао да поврати интензитет. Играо је добро на завршном Мастерсу. Меч у коме је победио Нишикорија је један од најбољих које је одиграо. Меч са Марејем, један меч је направио разлику на листи. Није Новак заборавио како да игра велике мечеве. Судећи по ономе што см чуо из његовог кампа, појачао је тренинге и мислим да није далеко од своје најбоље игре“, казао је Бекер.

Славни тенисер верује да би Ђоковић могао да надмаши и Роџера Федерера по броју Грен слем титула.

„Начин на који је Новак играо претходне три године је показатељ да би он могао да буде играч који ће надмашити Роџера, ако остане здрав, мотивисан и ‘гладан’. Рафа није освојио Грен Слем већ две године, али то је због тога што је имао проблеме са повредама, али ни он није неко кога треба отписати. Ролан Гарос је још увек његова најбоља шанса да слави на великом турниру. Ако паметно направи распоред, ко зна. Али од њих двојице, Новак има бољу шансу“, објаснио је славни Немац.

Извор: Курир

Објављено у СПОРТ
loading...

Остави коментар